spot_imgspot_img
AcasăSportGloria Bistrița-Năsăud, înfrântă în fața norvegienelor de la Storhamar în Liga Campionilor
spot_img

Articole noi

Gloria Bistrița-Năsăud, înfrântă în fața norvegienelor de la Storhamar în Liga Campionilor

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a înregistrat o înfrângere strânsă astazi , în etapa a grupelor Ligii Campionilor, fiind învinsă de echipa norvegiană Storhamar Handball Elite cu 25-23 (13-11), într-o partidă disputată la Hamar.

În prima repriză, Gloria a început cu un ritm bun, reușind să se distanțeze la două goluri în mai multe rânduri. Cu toate acestea, echipa scandinavă a reușit să își recupereze terenul, încheind prima parte a meciului cu un avantaj de două goluri, 13-11.

În partea a doua, Storhamar a continuat să apese pe accelerație, iar bistrițencele au avut dificultăți în a se adapta la intensitatea jocului. Deși Gloria a reușit să reducă diferența la un singur gol în minutul 56, scorul fiind 24-23, ultimele momente ale meciului nu le-au fost favorabile. Gazdele au reușit să marcheze un singur gol până la final, încheind partida cu un avantaj de două goluri.

În ceea ce privește performanțele individuale, Danila Patricia So Delgado Pinto a fost cea mai eficientă jucătoare a echipei bistrițene, marcând 6 goluri. Alte contribuții importante au venit din partea lui Seynabou Mbengue Rodriguez, cu 4 goluri, și a trio-ului format din Tamires Morena De Araujo Frossard, Bianca Bazaliu și Asuka Fujita, care au adus fiecare câte 3, respectiv 2 reușite.

Pe plan defensiv, portarul Renata Lais De Arruda s-a evidențiat cu 11 intervenții, având o rată de apărare de 35,48%, în timp ce Ivana Kapitanovic a reușit o apărare din 6 șuturi, înregistrând o eficiență de 16,67%.

Cu această înfrângere, Gloria Bistrița-Năsăud își va reevalua strategia și va căuta să îmbunătățească performanțele în următoarele meciuri din competiție. Suporterii echipei așteaptă o reacție puternică din partea jucătoarelor în confruntările următoare, având în vedere potențialul și determinarea demonstrată până acum în competițiile internaționale.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata