spot_imgspot_img
AcasăSportVictorie clară pentru Gloria Bistrița-Năsăud în fața SCM Râmnicu Vâlcea!
spot_img

Articole noi

Victorie clară pentru Gloria Bistrița-Năsăud în fața SCM Râmnicu Vâlcea!

Gloria Bistrița-Năsăud a obținut o victorie impresionantă în fața echipei SCM Râmnicu Vâlcea, într-un meci de senzație disputat astă seară, scorul final fiind 28-22. Aceasta reprezintă o victorie importantă pentru echipa din Bistrița, care continuă să impresioneze în campionatul național de handbal feminin.

Renata Lais de Arruda, eroul meciului!

Unul dintre factorii decisivi ai acestui succes a fost prestația extraordinară a portarului Renata Lais de Arruda. Cu 22 de parade spectaculoase, Arruda a reușit să blocheze atacurile periculoase ale jucătoarelor din Vâlcea, menținând constant echipa sa în avantaj. Reflexele ei impecabile au fost aplaudate de public, iar intervențiile sale au fost, fără îndoială, cheia victoriei.

Pe lângă aportul lui Arruda, Gloria Bistrița a demonstrat o coeziune excelentă în apărare și un atac rapid, punând mereu presiune pe adversar. Jocul colectiv și determinarea echipei au contribuit la un rezultat ce consolidează poziția formației în clasament.

SCM Râmnicu Vâlcea, depășită de defensiva bistrițeană

Deși SCM Râmnicu Vâlcea a încercat să revină în joc prin câteva acțiuni ofensive bine coordonate, apărarea solidă a celor de la Gloria, împreună cu forma de invidiat a portarului Arruda, au făcut ca orice efort să fie în zadar.

Această victorie marchează un moment important pentru Gloria Bistrița-Năsăud, care își continuă parcursul pozitiv în competiție, fiind cu siguranță una dintre echipele de urmărit în acest sezon.

Au înscris pentru #CSGloria2018BN : Asuka Fujita – 6, Danila Patricia So Delgado Pinto – 5, Bianca Bazaliu- 5, Tamires Morena de Araujo Frossard – 3, Valeriia Kirdiasheva – 3, Sayna Mbengue – 3, Gnonsiane Niombla – 2, Greta Kacsor – 2, Yaroslava Burlachenko – 1, Eva Kerekes – 1, Natalia Nosek – 1.

Felicitări echipei Gloria Bistrița-Năsăud pentru o victorie meritată!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata