spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieRomeo Florian, învestit pentru al cincilea mandat de primar al comunei Lechința
spot_img

Articole noi

Romeo Florian, învestit pentru al cincilea mandat de primar al comunei Lechința

Romeo Florian a fost învestit oficial ca primar al comunei Lechința, marcând începutul celui de-al cincilea mandat. La eveniment au participat prefectul județului, Teofil Cioarbă, consilierul juridic Claudiu Boca din cadrul Prefecturii, alături de conducerea Liceului Tehnologic Lechința – directorul Raluca Baciu și directorul adjunct Camelia Florian. De asemenea, au fost prezenți antreprenori locali și alte personalități din comunitate.

Ceremonia, organizată la căminul cultural, a început cu o slujbă religioasă de binecuvântare oficiată de preoții ortodocși din parohiile comunei. Slujba a fost urmată de intonarea Imnului Național al României, aducând o notă solemnă evenimentului.

După ce consilierii locali – 11 de la PSD, doi de la PNL, unul de la AUR și unul de la UDMR – au depus jurământul, primarul Romeo Florian a preluat cuvântul și le-a mulțumit celor prezenți pentru sprijinul acordat.

„Comunitatea noastră a demonstrat o unitate remarcabilă în alegerile din 9 iunie, iar votul masiv pe care l-am primit îmi dă încredere că vom continua să ne dezvoltăm în direcția dorită. Am început acum 16 ani cu puțină experiență, dar cu mult entuziasm; astăzi, am dobândit experiență, iar motivația de a face lucrurile bine este la fel de puternică. Mandatul acesta va fi, fără îndoială, cel mai complex, având în vedere numeroasele proiecte mari pe care le vom derula în următorii patru ani, atât la nivel local, cât și prin sprijinul Consiliului Județean”, a declarat Romeo Florian.

În perioada următoare, vor începe lucrările de modernizare a drumului județean DJ 151, dintre care 23 de kilometri traversează teritoriul comunei Lechința. În plus, proiectele pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare sunt în plină desfășurare, atât prin Master Planul regional, cât și prin inițiativele locale pentru satele Chiraleș, Țigău și Sâniacob. Investițiile în infrastructura educațională, în special la Liceul Tehnologic, rămân un punct central pentru administrația locală.

„Continuăm să pregătim noi proiecte și știm exact cum să accesăm fondurile necesare pentru a aduce mai multe resurse în comună. Scopul nostru este de a îmbunătăți condițiile de trai ale locuitorilor. Am toată încrederea că, prin muncă susținută, vom realiza acest lucru. Vă asigur că voi continua să fiu implicat, muncitor și atent la nevoile comunității noastre”, a mai adăugat Romeo Florian.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata