spot_imgspot_img
AcasăSportGloria Bistrița-Năsăud învinsă de Krim Mercator Ljubljana în EHF Champions League: 30-35
spot_img

Articole noi

Gloria Bistrița-Năsăud învinsă de Krim Mercator Ljubljana în EHF Champions League: 30-35

Gloria Bistrița-Năsăud a suferit o înfrângere în fața echipei Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 30-35, într-un meci disputat în cadrul EHF Champions League. Deși echipa bistrițeană a luptat curajos, diferența de scor finală nu reflectă complet echilibrul din teren, după cum a declarat și antrenorul Florentin Pera.

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Am întâlnit o echipă puternică, cu jucătoare cu mare experiență în EHF Champions League. Echipa noastră a jucat bine, însă am avut și momente slabe. În general, jucătoarele au luptat pentru fiecare minge, până la final. După părerea mea, diferența de scor nu reflectă realitatea din teren, dar aceasta este situația, Krim a învins. Am avut și noi șansele noastre în repriza a doua, am revenit în joc. Sper ca toată lumea să învețe din acest meci.” – a declarat Florentin Pera, antrenorul principal al Gloriei.

Pentru Gloria, principalele marcatoare au fost:

  • Valeriia Kirdiasheva – 9 goluri,
  • Danila Patricia So Delgado Pinto – 8 goluri,
  • Asuka Fujita – 4 goluri,
  • Tamires Morena De Araujo Frossard – 3 goluri,
  • Sayna Mbengue – 2 goluri,
  • Gnonsiane Niombla, Natalia Nosek, Dagmara Nocun și Nikolina Vukcevic – câte 1 gol fiecare.

La capitolul intervenții, portarul Ivana Kapitanovic a avut 10 parade din 35 de șuturi, în timp ce Renata Lais De Arruda nu a reușit să apere niciunul dintre cele 10 șuturi primite.

Gloria a avut momente bune de revenire, dar experiența echipei slovene și-a spus cuvântul, iar Krim Mercator Ljubljana a ieșit învingătoare în final. Echipa din Bistrița-Năsăud continuă însă să lupte și va căuta să învețe din acest meci pentru a îmbunătăți prestațiile viitoare.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata