spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieOrașul Beclean se dezvoltă frumos, băncuțe smart și zonă pietonală cu jocuri...
spot_img

Articole noi

Orașul Beclean se dezvoltă frumos, băncuțe smart și zonă pietonală cu jocuri de apă

Primăria Beclean a primit finanțare europeană pentru transformarea spațiilor sale publice. În centrul orașului de pe Someș vor apărea bănci smart sau zone pietonale cu jocuri de apă.

Astăzi, Primăria Beclean a semnat contractul de finanțare pentru un proiect prin care vor fi reamenajate spațiile publice din oraș.

„O veste foarte bună pentru comunitatea noastră! Azi, 20 septembrie 2024, am semnat contractul de finanțare pentru “Dezvoltarea și Regenerarea Spațiilor Publice din orașul Beclean” – al doilea din seria de proiecte europene de dezvoltare ale orașului Beclean din exercițiul financiar 2021-2027.  Este un proiect major care va avea un impact semnificativ pentru comunitatea noastră, pentru că va aduce îmbunătățiri în infrastructura urbană și spațiile publice, ridicând considerabil calitatea vieții tuturor locuitorilor”, a precizat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Potrivit studiului de regenerare urbană votat de consilierii locali anul trecut, va fi cuprins tot orașul, care va include zone de promenadă cu jocuri de apă sau mobilier stradal cu băncuțe smart. În Piața Drapelului Național se dorește amenajarea unui spațiu public cu terase și cafenele.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata