spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieBogdan IVAN: Pe 19 septembrie, la ora 11:00, lansăm DigiLocal, primul program...
spot_img

Articole noi

Bogdan IVAN: Pe 19 septembrie, la ora 11:00, lansăm DigiLocal, primul program integrat de digitalizare a administrațiilor publice locale!

Primăriile și consiliile județene sunt instituțiile cu care românii interacționează cel mai des. Ne-am propus așadar să începem să digitalizăm toate UAT-urile din România! Comunele vor primi finanțări de 75.000 lei, orașele 125.000 lei, municipiile 175.000 lei și consiliile județene 250.000 lei.

Alături de echipa #MCID, am conceput un proces de înscriere electronic clar, în doar 5 pași, pentru a ne asigura că primăriile și consiliile județene pot aplica rapid, fără să se lovească de bariere birocratice. Finanțarea se va acorda pe principiul ‚primul venit, primul servit’.

Informațiile complete pot fi accesate aici: https://www.mcid.gov.ro/programul-digilocal-21205/

Știu că interesul pentru #DigiLocal a fost foarte mare și sunt recunoscător tuturor celor care au contribuit la conturarea acestui program unic. Îi mulțumesc premierului Marcel Ciolacu pentru sprijin: finanțăm transformarea digitală la nivel local și facem serviciile publice digitale accesibile pentru toți românii!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata