spot_imgspot_img
AcasăSportGloria 2018 Bistrița-Năsăud Începe Sezonul cu Victorie Convingătoare în Liga Florilor
spot_img

Articole noi

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud Începe Sezonul cu Victorie Convingătoare în Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a debutat cu succes în noul sezon al Ligii Florilor la handbal feminin, obținând o victorie clară împotriva HC Zalău în prima etapă a competiției. Meciul, desfășurat la TeraPlast Arena, s-a încheiat cu scorul de 28-20 (13-10) în favoarea echipei bistrițene, antrenată de Florentin Pera.

Jucătoarele Gloriei au demonstrat o formă bună, cu contribuții esențiale din partea mai multor handbaliste. Gnonsiane Niombla a fost cea mai prolifică marcatoare, reușind cinci goluri, urmată de Tamires de Araujo și Dagmara Nocun, fiecare cu câte patru reușite. De asemenea, Greta Kacsor și Danila Pinto au înscris câte trei goluri fiecare.

În compartimentul defensiv, Ivana Kapitanovici și Renata de Arruda au avut intervenții solide în poartă, contribuind semnificativ la limitarea echipei adverse la doar 20 de goluri. Antrenorul Florentin Pera a apreciat performanța echipei sale, subliniind importanța acestei victorii și nevoia de îmbunătățiri în anumite aspecte ale jocului.

„Este o victorie importantă și mă bucur că am început sezonul cu dreptul în fața propriilor suporteri. Am avut o pregătire bună și ne-am arătat forța, chiar dacă am avut și momente mai dificile. Este un start promițător, dar trebuie să lucrăm în continuare la detalii pentru a deveni și mai puternici,” a declarat Florentin Pera.

Înainte de meci, echipa a ținut un moment de reculegere pentru jucătoarea Irina Glibko, recent decedată, în semn de respect pentru contribuția sa în handbalul românesc.

În etapa următoare, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni Gloria Buzău, într-un alt meci programat tot pe teren propriu, marți, 3 septembrie, la ora 17:30. Acest meci nu va fi televizat.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata