spot_imgspot_img
AcasăSănătateÎncep lucrările de modernizare la Secția de Pediatrie a SCJU Bistrița
spot_img

Articole noi

Încep lucrările de modernizare la Secția de Pediatrie a SCJU Bistrița

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a demarat lucrările de modernizare a Secției de Pediatrie, un pas important pentru îmbunătățirea serviciilor oferite micilor pacienți. Managerul Gabriel Lazany a anunțat că această secție a fost aleasă pentru a fi modernizată prima, având în vedere că lucrările trebuie să fie finalizate până în toamnă, când se așteaptă o creștere a numărului de pacienți.

Printre principalele îmbunătățiri se numără extinderea Unității de Primiri Urgențe (UPU) Pediatrie și modernizarea completă a secției. Gabriel Lazany a publicat pe pagina sa de socializare câteva fotografii și un filmuleț VIDEO care prezintă stadiul actual al lucrărilor, oferind astfel comunității o imagine clară a progresului.

„Prima secție unde am început lucrările este Pediatria, deoarece dorim să finalizăm modernizarea înainte de perioada de aglomerație din toamnă. Extinderea UPU Pediatrie este de asemenea o prioritate pentru noi,” a declarat Gabriel Lazany.

Aceste îmbunătățiri vor contribui la creșterea confortului și eficienței în tratamentul pediatric, consolidând angajamentul spitalului de a oferi cele mai bune condiții pentru pacienți și personal.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata