spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieFinanțare de până la 400.000 de euro pentru start-up-urile de tehnologie din...
spot_img

Articole noi

Finanțare de până la 400.000 de euro pentru start-up-urile de tehnologie din România, prin Acceleratorul #NATO pentru Inovare în domeniul Apărării!

Astăzi, la #DIANA SEE Info Day, evenimentul organizat de Techcelerator,s-a discutat despre importanța inovației în dezvoltarea unor soluții robuste de apărare și securitate, pentru un viitor sigur și pașnic.

#DIANA facilitează dezvoltarea soluțiilor inovative de către Aliații NATO prin lansarea de competiții tematice, în care câștigătorii primesc granturi de finanțare fără a ceda drepturile de proprietate intelectuală, un beneficiu fundamental pentru orice start-up.

Înscrierile la cea de-a doua ediție a competițiilor DIANA – acceleratorul NATO de inovare în sfera apărării, se pot face pana pe 9 august 2024, aici: https://www.diana.nato.int/

Fondurile #MCID asigură participarea României la aceste inițiative, respectiv la Fondul NATO de Inovare, cu un buget alocat de România de peste 3 milioane EUR / an și la NATO DIANA, unde în prezent contribuția României este de 365.000 EUR în fiecare an.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata