spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedMinistrul BOgdan Ivan s-a întâlnit doamna Marisa Lago , sub secretar...
spot_img

Articole noi

Ministrul BOgdan Ivan s-a întâlnit doamna Marisa Lago , sub secretar pentru Comerț Internațional din cadrul Departamentului Comerțului al SUA.

România și Statele Unite ale Americii au un parteneriat strategic de 27 de ani. Este un parteneriat bazat pe valori și principii comune, susținut prin schimburile comerciale substanțiale, care au ajuns la 5,5 miliarde de dolari în 2023, în creștere cu 10% față de 2022.

IMM-urile sunt coloana vertebrală a oricărei economii libere și au reprezentat un subiect major de discuții astăzi. Companiile mici și mijlocii sunt cele care se bazează cel mai mult pe inovație și soluții ingenioase pentru a rezolva problemele din societate.

România investește în consolidarea ecosistemului dedicat cercetării și inovării. Am prezentat Marisei Lago programul prin care susținem 7500 de IMM-uri cu activități de cercetare-dezvoltare pentru a transpune soluții inovative în produse și servicii concrete, printr-o finanțare de peste 600 de milioane de euro.

Marisa Lago a apreciat transformarea economică fulgerătoare a României și capitalul uman excepțional al țării noastre, pe care le consideră argumente excelente pentru creșterea investițiilor companiilor americane în România.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata