spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieBăile Figa și-au deschis astăzi porțile
spot_img

Articole noi

Băile Figa și-au deschis astăzi porțile

Băile Figa și-a deschis astăzi porțile. Direcţia de Gospodărie Comunală Beclean , cea care gestionează activitatea stațiunii, finalizează ultimele pregătiri pentru a asigura cele mai bune condiții pentru vizitatori. Stațiunea, întinsă pe 15 hectare și situată la doar trei kilometri de Beclean, atrage anual mii de turiști datorită facilităților sale, care includ bazine, tobogane, terase, spații de joacă și terenuri de sport.

Tarife Neschimbate pentru Sezonul Estival

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, a confirmat că prețurile vor rămâne neschimbate în acest sezon estival. „Nu va fi nicio modificare de preț, vor fi aceleași tarife. Nu ne propunem să echilibrăm unele venituri, fiindcă dacă oamenii au fost mulțumiți de ofertă, păstrăm oferta. Plus că, e primul sezon când nu mai este șantier aici, în afară de micile retușuri care se impun”, a declarat Moldovan.

Turiștii vor beneficia și de serviciile Centrului Recreativ Legacy și ale Centrului Social de Zi, alături de locurile de joacă și alte facilități exterioare. „Centrul Recreativ Legacy a fost disponibil și sezonul trecut, iar anul acesta intră în funcțiune Centrul Social de Zi cu oferta de recuperare, la prețuri modice. Avem cea mai bună aparatură din lume și personal calificat, gata să ofere servicii de recuperare de cea mai înaltă calitate”, a adăugat Nicolae Moldovan.

Băile Figa sunt recunoscute pentru proprietățile apei sărate și ale nămolului, asemănătoare cu cele de la Techirghiol, fiind o destinație de sănătate și relaxare. „Este un lucru extraordinar pentru următoarea ofertă, să existe această oportunitate la prețuri modice”, a concluzionat primarul orașului Beclean.

Turiștii sunt așteptați să se bucure de un sezon estival plin de distracție și relaxare la Băile Figa, beneficiind de tarifele neschimbate și de facilitățile de top oferite de stațiune.

sursa foto: Nicolae Moldovan/facebook

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata