Lansarea cărții 𝗜𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹-𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲. 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝗹𝘃𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗿𝘂𝗿𝗮𝗹𝗮̆

0
17

Vara ne poartă din nou la Castelul Teleki • Posmuș! Așa că vă invităm și pe voi săptămâna viitoare la Posmuș, să vedeți ce v-am mai pregătit:

Joi, 13 iunie, de la ora 18:00 are loc evenimentul de lansare a cărții 𝗜𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹-𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲. 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝗹𝘃𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗿𝘂𝗿𝗮𝗹𝗮̆, o analiză a experienței noastre la Posmuș, și vernisajul expoziției 𝗦̗𝗮𝗯𝗹𝗼𝗮𝗻𝗲, realizată de Patricia Marina Toma. Expoziția ne poartă prin interioarele caselor pictate din Posmuș, decorate cu rol și șablon, ne duce în intimitatea sătenilor, ale căror portrete vor umple spațiul conturat de pereții colorați.

Evenimentele, realizate în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, au loc în Castelul Teleki, în sala de conferințe și în corpul central și sunt parte a proiectului nostru de intervenție culturală ”Castel viu: artă și comunitate la Posmuș”, o intervenție multidisciplinară care își propune să aducă comunitatea locală mai aproape de Castelul Teleki, recent reabilitat, aflat în proprietate publică, astfel încât acesta să devină parte integrantă a vieții comunităților rurale, unde este situat.

Castel Viu – Artă și Comunitate la Castelul Teleki • Posmuș 2023-2024

#castelviu#castelteleki#posmus#comunasieu#artasicomunitate#interventie

https://www.petrusitalus.com/castelviuposmus

Proiect finanțat în cadrul Investiției I5, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ!

https://mfe.gov.ro/pnrr

https://www.facebook.com/PNRROficial

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.