spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieLa Bistrița va fi finalizat primul spital cu fonduri din PNRR
spot_img

Articole noi

La Bistrița va fi finalizat primul spital cu fonduri din PNRR

„Ceea ce vedeți aici este rodul muncii unei echipe care sigur trebuie coordonată de cineva care are înțelegere, viziune, perseverență și lucrul acesta se demonstrează prin ceea ce se face. M-am convins pe de-a întregul: Va fi vorba despre primul spital care va fi finalizat cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență, aici, la dumneavoastră, la Bistrița.

Între toate cele peste 20 de proiecte care se află în derulare, acesta este cel mai avansat și sunt convins că la termenul Acela, de la jumătatea anului 2026, deja aici la Bistrița se va lucra”, a declarat ministrul Alexandru Rafila, luni într-o conferință de presă organizată cu ocazia unei vizite de lucru la noul corp de clădire al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Managerul spitalului, Gabriel Lazany, a precizat că în curând vor începe concursurile de angajare pentru că va fi nevoie, în plus, de aproximativ 60 de medici, la care se adaugă personal sanitar mediu şi auxiliar.

Potrivit lui Lazany, structura noului corp de clădire este finalizată în proporţie de 97%, iar compartimentarea în proporţie de aproximativ 40%

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata