spot_imgspot_img
AcasăSportEgal cu tribunele pline în meciul de baraj dintre Gloria Bistrița și...
spot_img

Articole noi

Egal cu tribunele pline în meciul de baraj dintre Gloria Bistrița și Unirea Ungheni

Meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Unirea Ungheni s-a încheiat cu un rezultat spectaculos de 2-2, după o partidă plină de suspans și răsturnări de situație. În fața suporterilor, aproximativ 7000, ambele echipe au oferit un spectacol de neuitat.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 20 de James Amasihohu pentru Gloria Bistrița-Năsăud, care a deschis scorul cu o execuție frumoasă, fază lucrată bine, aducând bucurie pe stadionul Jean Pădureanu din Bistrița. Unirea Ungheni a ripostat abia după pauză, iar în minutul 60, Astafei, unul dintre jucătorii cu mare experiență, trecut și prin Liga 1, a reușit să egaleze, restabilind echilibrul pe tabela de marcaj.

La doar cinci minute după egalare, în minutul 65, Davordzie a înscris pentru Gloria, ducând scorul la 2-1 și punându-le pe gazde în avantaj. Ungheni, echipă condusă de naționalul Florentin Petre, nu a renunțat, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 91, când Astafei a marcat din nou, egalând scorul în ultimele momente ale jocului.

Gloria joacă finala barajului la Ungheni unde se va stabili care dintre cele două echipe merge în Liga 2. Meciul se va disputa pe 5 iunie și va fi transmis pe FRF TV.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata