spot_imgspot_img
AcasăSportBravo, băieți! Gloria se califică în faza a doua a barajului după...
spot_img

Articole noi

Bravo, băieți! Gloria se califică în faza a doua a barajului după o victorie la penalty-uri contra CSM Sighetu Marmației 

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a terminat prima fază a barajului de promovare în Liga 2 cu o victorie contra CSM Sighetu Marmației. 

În meciul retur, bistrițenii au avut meci greu cu maramureșenii de la Sighet, pe Stadionul Jean Pădureanu. Ambele echipe au avut faze periculoase, s-a jucat dur, iar fluierul final s-a suflat în favoarea Gloriei, după loviturile de la 11 metri. 

În minutul 62, Sighetu deschide scorul. Bistrițenii ajunși la stadion în număr extrem de mare văd negru în fața ochilor, iar jocul bistrițenilor nici nu recomanda că se va putea schimba ceva. 

După câteva minute de suspans, însă, în urma unei faze de la care s-a cerut și s-a așteptat prea mult, în minutul 78, Popa Luca înscrie pentru 1-1, scor la care au mers cap la cap până la finalul minutelor de prelungiri. 

După prelungiri, s-a ales poarta, aceeași la care s-au bătut loviturile de la 11 metri contra Maccabi Haifa acum mulți ani.

Bistrițenii nu au ratat niciun penalty și au avut mare noroc cu inspirația portarului Mociu de a sări în partea dreaptă a porții, interceptând astfel mingea trimisă de adversarul din Sighet. 

La centru a arbitrat Eduard Ioniță (Tulcea), iar asistenții săi au fost Florian Alexandru Vişan (Galaţi) și Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi).

În meciul următor, Gloria va întâlni puternică echipă de la Ungheni, care a bătut Zalăul 4-1 general. 

foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/Cristina Vlasa

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata