Prețul carburanților la pompă a sărit de 6 lei, iar reprezentanții autorităților statului vin cu explicații indescrifrabile pentru omul de rând. Câți dintre oamenii de rând își pot explica ce a vrut să zică potul prin următoarele cuvinte: ”asumpția ontologică abductivă s-a bazat pe idea consacrată că realitatea socială este o construcție a actorilor sociali.”

0
250

Deputatul PSD Daniel Suciu, a amendat creșterea prețurilor carburanților la pompă, printr-o postare pe facebook, în care reiterează o explicație cel puțin hilară a celor de la putere: premierul Florin Câțu și președintele Klaus Iohannis:

Ca să nu greșesc vreau să citez exact: asumpția ontologică abductivă s-a bazat pe idea consacrată că realitatea socială este o construcție a actorilor sociali. Asta ne livrează cei de la guvernare, în frunte cu Iohannis și Câțu, iar realitatea este că motorina și benzina a sărit bine de 6 lei pe litru. (…) România se prăbușește, avem inundații, toate prețurile au explodat, iar voi sunteți într-o campanile electorală dizgrațioasă Asta e realitatea! Opriți-vă până nu e prea târziu!”, afirmă deputatul Daniel Suciu.

Prețul mediu al unui litru de benzină a crescut cu 3,5 procente, iar cel al motorinei a înregistrat o majorare de 2,7 la sută.

Față de perioadele anterioare, românii scot din buzunar mai mult de 300 de lei pentru un plin de 50 de litri de benzină, ceea ce înseamnă o diferență de 50 de lei față de luna trecută și aproape 100 de lei în plus, față de perioada anterioară stării de urgență cauzată de pandemie.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.