spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieVIDEO Chef în Primărie în plină pandemie?! Primarul și câțiva consilieri dintr-o...
spot_img

Articole noi

VIDEO Chef în Primărie în plină pandemie?! Primarul și câțiva consilieri dintr-o comună doljeană, acuzați că au băut și au jucat poker noaptea în institutie. Explicația primarului: „Discutam despre buget”

Mai mulți funcționari ai Primăriei Grecești din Dolj, în frunte cu primarul, sunt acuzați că au petrecut în Primărie până noaptea târziu cu bătură și jocuri de poker. Acuzația este făcută de un consilier local care a și sunat la 112. Acesta susține că primarul și consilierii au părăsit sediul instituției pe la ora 22.00 noaptea, clătinându-se pe picioare din cauza alcoolului. De asemenea, aceștia ar fi plecat cu mașinile personale spre casă.

Pe imaginile puse la dispoziția presei se văd cosilierii și primarul. Edilul șef este și cel care rămâne ultimul și închide Primăria.

sursa video: organizatia PMP Grecesti

Întrebat ce s-a întâmplat în Primărie vineri noaptea și de unde vin toate acuzațiile, primarul spune că este vorba de invenții din invidie.

„Pe la 17.00 am avut o ședință cu consilierii locali despre buget și ne-am lungit până pe la 22.00. Eu am rămas fără mașină pentru că mi s-a stricat și l-am chemat pe fiul meu sa mă ia, nu că aș fi băut. nu poate fi vorba despre așa ceva, că am stat să bem și să jucăm poker. Eram patru oameni cu tot cu fiul meu, care nu stie poker. Păi poker se joacă în trei oameni. Băutură și poker e doar în capul celui care a filmat. Noi am stat să discutăm despre buget, despre investiții pentru că ne pasă de comuna asta. Cel care a filmat a făcut-o din invidie, pentru ca vrea să devină primar dar nu are voturi. Ce sa îi fac eu, să îi dau de la mine?! Au încercat sa mă provoace”, a declarat primarul localitatii, Corîci Marcel, pentru decisiv.ro.

Sesizată prin 112 poliția a sosit la Primărie, dar din spusele primarului, aceștia plecaseră deja din instituție. Se face anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

„În noaptea de 19 martie a.c., poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai primăriei din comuna Greceşti se află în clădirea instituţiei, unde consumă băuturi alcoolice şi participă la jocuri de noroc, aceştia părăsind locaţia cu autoturismele personale.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să fie dispuse măsurile corespunzătoare”, a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata